Update 20. mai!! Letingen etter Pk fortsetter….

Det har vært en stund siden sist vi oppdaterte bloggen. Dette skyldes at det har gått en del tid og det blir lengre mellom hver gang vi får nye tips og ny informasjon. Men ikke misforstå, leteaksjonen er fortsatt oppe og går.

I helgen har noen av oss vært i Oslo og fulgt opp et tips om at PK skal ha blitt sett i nærheten av Ekeberg (et steinkast unna Norway-cup området). I tillegg fortsetter vi med det omfattende arbeidet det er å se gjennom videomateriale fra ulike plasser hvor Pk kan ha blitt observert. Vi disponerer fortsatt lokalene i Sparebankgaten og tar også imot folk her, enten om det er for en kaffe eller for å diskutere tips og ideer.

Som alltid minner vi om at ingen tips er for ubetydelige til å bli ringt inn. Det er en kjempeviktig motivasjon for å fortsette med aksjonen.

Til slutt vil vi bare nevne at det ikke er til å legge skjul på at det har gått en stund nå og for mange kan det være vanskelig å beholde troen. Til dere vil bare si, IKKE mist motet!! Uten å gå i detalj så har vi gjennom arbeidet fått gode indikasjoner på at Pk er i live. Det er dette vi jobber ut i fra og det samme må alle dere som av ulike årsaker følger saken.

Keep the faith!!!

I skrivende stund er det nyyydelig sol i vakre Bergen og hva passer da bedre enn denne lille sangen her:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s